Η Κατερίνα Καραβάτου στο Hello Magazine με κοσμήματα απο το Pearls Center!

Η Κατερίνα Καραβάτου παρουσιάστρια της εκπομπής ” Τι λες τώρα! ” , φωτογραφήθηκε στο Hello Magazine και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης μιλώντας τόσο για τα προσωπικά της όσο και για τα επαγγελμάτικα της. Η ίδια επέλεξε κοσμήματα με εντυπωσιακά Μαργαριτάρια απο το Pearls Center και σίγουρα εντυπωσίασε όλους τους αναγνώστες με τις κομψές ενδυματολογικές επιλογές !
Στην εντυπωσιακή λήψη με το κόκκινο φόρεμα η Κα. Καραβάτου φόρεσε κοσμήματα απο τη νέα μας συλλογή με αλυσίδα σε 18Κ χρυσό και Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών σε φυσικούς μπρονζέ τόνους. Τόσο το εικονιζόμενο βραχιόλι με Μαργαριτάρια όσο και τα υπόλοιπα κοσμήματα της σειράς είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας συνδυάζοντας πολυτέλεια και ευκολία χρήσης.

Στην δεύτερη λήψη με το επιβλητικό μαύρο κοστούμι η γνωστή παρουσιάστρια διάλεξε ένα μοναδικό δαχτυλίδι με Μαργαριτάρι νοτίων Θαλασσών σε μπρονζέ χρώμα και διαμάντια σε ροζ χρυσό 18Κ και ένα κολιέ με Μαργαριτάρι Ταϊτής μπαρόκ σε χρυσή αλυσίδα 18Κ.

Στη συνέχεια, η Κα. Καραβάτου παρουσίασε ένα ακόμα βραχιόλι απο τη νέα συλλογή μας με λευκά Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών σε χρυσή αλυσιδα 18Κ συνδυασμένα υπέροχα με ένα σπάνιου σχεδίου δαχτυλίδι σε χρυσο 18Κ με Μαργαριτάρια Ακόγια και διαμάντια.


Τέλος, η ίδια σε πιο απλό ύφος διάλεξε να φορέσει ένα δαχτυλίδι σε χρυσο 18Κ με ένα σπάνιο και εντυπωσιακό Μαργαριτάρι σε χρυσούς τόνους και διαμάντια, ίσως ένα απο τα δικά μας αγαπημένα σχέδια και αναμφίβολα ένα σχέδιο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.


Η ομάδα του Pearls Center θέλει με τη σειρά της να ευχαριστήσει την ομάδα του Hello Magazine και την Κατερίνα Καραβάτου για την άψογη και όμορφη συνεργασία.

 

Share: