Το Περιοδικό Νύφη Φιλοξενεί Δημιουργίες του Pearls Center!

Οι υποψήφιες νύφες σπεύσατε στα περίπτερα! Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΝΥΦΗ μπορείτε να βρείτε όμορφες και σπάνιες δημιουργίες μας κατάλληλες για το γάμο αλλά και την γαμήλια δεξίωση σας, με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών και Διαμάντια. Έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα κοσμήματα φορεμένα από διάσημα πρόσωπα σε περιοδικά, ωστόσο τί πιο κατάλληλο από το πανέμορφο Μαργαριτάρι για το γάμο. Έχοντας αυτό κατά νου, και στην προσπάθεια μας να κάνουμε την μοναδική στιγμή της ζωής σας ακόμα πιο ξεχωριστή, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια όμορφη συνεργασία με την ομάδα του περιοδικού ΝΥΦΗ.
Το μοντέλο Δάφνη Καλύβα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια μας και εντυπωσιάζει με την κομψότητα του. Μόνο μια μικρή γεύση θα σας δώσουμε από όσα θα ξεφυλλίσετε στο περιοδικό. Στην πρώτη λήψη η Δάφνη φορά ένα πανέμορφο κολιέ με Μπαρόκ Μαργαριτάρι και διαμάντια σε λευκόχρυσο 18Κ. Το N003 έχει ένα εξαιρετικά σπάνιου μεγέθους Μαργαριτάρι και σχεδόν δώδεκα καράτια Διαμάντια! Παράλληλα επέλεξε ένα σύγχρονο Δαχτυλίδι με διπλό Μαργαριτάρι Μπαρόκ Νοτίων Θαλασσών και διαμάντια που αγκαλιάζει υπέροχα το

χέρι της. Το σχέδιο αυτό μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Στην δεύτερη λήψη το μοντέλο διάλεξε πανέμορφα ρομαντικά Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών και διαμάντια σε λευκόχρυσο 18Κ. Το σχέδιο E034 σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα με το κρεμαστό και εντυπωσιακό σχέδιο του.
Όσες από εσάς έχετε ήδη εντυπωσιαστεί, σπεύσατε να αγοράσετε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού για να δείτε ακόμα περισσότερα και να επισκεφθείτε το κατάστημα μας για μια τεράστια ποικιλία με κοσμήματα με Μαργαριτάρια όλων των ειδών ώστε να βρούμε το κατάλληλο για εσάς!

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

 

 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin