Η Θεοφανία Παπαθωμά με δημιουργίες του Pearls Center !

Η δημοφιλής και αγαπητή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello μιλώντας για την επιτυχία της σειράς ‘’ Άγριες Μέλισσες’’ καθώς και για όσα την προβληματίζουν αυτή την περίοδο.
Στις δυο πρώτες λήψεις η διάσημη ηθοποιός φόρεσε τρία δαχτυλίδια από τη συλλογή μας με κωδικούς R024, R053 και R094 με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών και Μαργαριτάρι Ταϊτής αντίστοιχα, καθώς και ένα κολιέ με εντυπωσιακά Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών που ξεχωρίζουν με τη λάμψη τους.

Στην τρίτη λήψη η Κα. Παπαθωμά φόρεσε εξαιρετικά και το υπέροχο βραχιόλι μας με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών που σετάρεται μοναδικά με το κολιέ με Μαργαριτάρια σε ένα μοναδικό Smart Casual στυλ.

Τέλος, στην εντυπωσιακή φωτογραφία με τη μαύρη τουαλέτα, η δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε έκτος των άλλων, την μοναδική καρφίτσα με ασπρόμαυρα διαμάντια και ρουμπίνια που αγκαλιάζουν περίτεχνα ένα μαργαριτάρι Νοτίων θαλασσών.  


Η Κα. Παπαθωμά και η ομάδα του Hello Magazine ανέδειξαν με τον πιο κομψό και εκλεπτυσμένο τρόπο, τις μοναδικές δημιουργίες με Μαργαριτάρια του Pearls Center και τους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin