Εσάς Ποια Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια σας Ταιριάζουν;

Η παραδοσιακή άποψη για τα μαργαριτάρια ως ένα πολύ κλασσικό κόσμημα έχει αλλάξει. Όλο και περισσότερες νέες γυναίκες ανακαλύπτουν μοντέρνους τρόπους να τα φορέσουν με τα σύγχρονα σύνολα της γκαρνταρόμπας τους. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνδυάζει τα ρούχα της με τα μαργαριτάρια. H δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ  Μιντελτον φοράει πάντοτε ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια.

        

Το κολιέ μπορεί να είναι η συνηθέστερη μορφή κοσμήματος, αλλά και τα σκουλαρίκια δεν πάνε πίσω. Από την αρχαιότητα έως σήμερα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια συνήθιζε να κοσμεί το πρόσωπο των γυναικών σε καθημερινή βάση. Αν μάλιστα το συνδυάσετε σωστά με ένα κολιέ με μαργαριτάρια θα αναδειχθεί τέλεια την φυσική σας ομορφιά.

  

Τα σκουλαρίκια είναι κόσμημα που φοριέται από όλες τις ηλικίες. Οι νέες μορφές είναι πολυποίκιλες και οι τύποι σκουλαρικιών  αμέτρητοι. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια που φοράτε καθημερινά στο σπίτι, είναι πιθανό να το φορέσετε και  σε κοσμικές εμφανίσεις.

Ξεκινάμε από την κλασική «πέρλα» που προσδίδει κομψότητα στο καθημερινό ντύσιμο. Περνάμε στο σχήμα «δάκρυ» που στολίζεται με οποιοδήποτε μέγεθος μαργαριταριού, ταιριάζει στο πρόσωπο και στην περίσταση στην οποία το φοράτε. Συνεχίζουμε με κρίκους σε στρογγυλό, τετράγωνο ή τριγωνικό σχήμα στολισμένους με μικρά μαργαριτάρια διάσπαρτα ή σε σειρές. Καταλήγουμε στα μακριά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια που στολίζονται με πάμπολλους τρόπους  και είναι πολύ εντυπωσιακά.

Ποιος είναι ο τύπος των σκουλαρικιών που θα φορέσετε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας;

Για το οβάλ πρόσωπο προτιμήστε σκουλαρίκια σε κρίκους, τρίγωνα και «δάκρυ». Στο στρογγυλό πρόσωπο ταιριάζουν τα επιμήκη γραμμικά σχέδια. Για το τετράγωνο πρόσωπο  τα μακριά «δάκρυ» και τα μακριά στενά σκουλαρίκια θα μαλακώσουν οπτικά τις γωνίες και θα προσθέσουν οπτικό ύψος. Και στο μακρύ πρόσωπο, τα μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια με κίνηση θα καμουφλάρουν το μήκος του.

Πώς θα  συνδυάσετε  τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας;

Σε απλά κοντοκουρεμένα μαλλιά ταιριάζουν οι απλές γραμμές σκουλαρικιών , γιατί φαίνονται πιο λαμπερές, επειδή η οπτική είναι άμεση. Στα μεσαίου μήκους μαλλιά προτιμήστε τα σκουλαρίκια που φτάνουν ως τη γραμμή των μαλλιών. Εάν μάλιστα τα μαλλιά είναι κυματιστά φορέστε μεγαλύτερα σκουλαρίκια για να ξεχωρίζουν μέσα από τους κυματισμούς των μαλλιών.

Για τα μακρύτερα μαλλιά δοκιμάστε τα μεγαλύτερα μεγέθη σε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια , καθώς αυτά θα διακρίνονται πιο εύκολα μέσα από το χτένισμα. Το μήκος των σκουλαρικιών , καθώς και το δέσιμο των μαργαριταριών με τα πολύτιμα μέταλλα πρέπει να είναι στον υπερθετικό βαθμό  όταν στολίζουν τα μακριά μαλλιά!  Τα μακριά μαλλιά άλλωστε παρουσιάζουν μια μοναδική ευκαιρία , να τραβιούνται πίσω ή να καρφώνονται ψηλά. Έτσι έχετε την επιλογή να φορέσετε όλα τα μήκη των σκουλαρικιών.

                      

 

Τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια είναι μια κλασική προσθήκη σε κάθε συλλογή κοσμημάτων. Ενσωματώνουν στην εικόνα σας μια εκλεπτυσμένη κομψότητα. Τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δίνουν λάμψη.

Στο Pearls Center θα βρείτε ό,τι έχετε φανταστεί! Η ποικιλία μας σε σχέδια είναι ατελείωτη και θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το ομορφότερο ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια που έχετε ονειρευτεί!

Share: