” Χρυσοκούκια ” ενα Αρχαίο Κόσμημα που Επανήλθε στο Pearls Center .

Τα χρυσοκούκια είναι για πολλούς είναι ένα ακόμη κολιέ με Μαργαριτάρια. Για εμάς είναι ένα Κόσμημα που έχει τις ρίζες του στη Μινωική Περίοδο. Εμπνευστήκαμε από το περιδέραιο που ανακαλύφθηκε στο Σισί της Κρήτης και χρονολογείται από το 2.600 πΧ περίπου και θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό, μοντέρνο αλλά παράλληλα παραδοσιακό κόσμημα, παντρέψαμε τα ‘’ Χρυσοκούκια’’ με τις Πέρλες. Ένα κόσμημα και μια ολόκληρη σειρά φόρος τιμής στη βαριά και μακρά ιστορία και παράδοση μας. Αυτή η σειρά και κυρίως αυτό το εύρημα, έρχονται ως επιβεβαίωση πως η Αρχαία Ελλάδα αρίστευσε και στην κοσμηματοποιία. Η παράδοση θέλει αυτό το είδος κολιέ να δίνεται ως δώρο από την πεθερά προς τη νύφη πριν το γάμο, για καλοτυχία.

Διαθέσιμα είναι και τα αντίστοιχα Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια. Έχουμε προσπαθήσει για ένα σχέδιο σύγχρονο, λιτό αλλά συνάμα πολυτελές, ώστε να μπορείτε να χαρείτε αυτά τα κοσμήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Το μόνο βέβαιο με αυτό το κολιέ με Μαργαριτάρια και ‘’Χρυσοκούκια’’ είναι πως θα ξεχωρίσετε για το εκλεπτυσμένο στυλ σας και θα φέρετε μαζί σας μέρος μιας Αρχαίας Παράδοσης.

 

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin